Mg 0841

MA Gerard Cools

ARCHITECTENWONING GERARD COOLS

Unieke verkoop van brutalistische eigen woning in Westerlo van architect Gerard Cools. De levendige volumeopbouw weerspiegelt de ruimtelijke indeling: inkom langs betonnen luifel annex gebouw onder leistenen lessenaarsdak in spiegelbeeld met het hoofdgebouw onder zadeldak. Het pand is volledig origineel en geconcipieerd in harmonie met de omringende natuur.

Architectenbureau met vergaderruimte. Verhoogde zithoek parallel aan eethoek met custom made eettafel en zwevend dressoir ontworpen door de architect zelf. De plafonds zijn open bekisting en de witgeschilderde muren geven een mooi contrast met de donkerbruine vloertegel. Originele keuken. Aparte ontbijthoek met royaal zicht op terras en tuin. Betonnen carport. Fantastisch architecturaal concept. Authentiek en uniek brutalistisch met uitgesproken inplanting en integratie in de volwassen tuin.


Architectenbureau met vergaderruimte. Verhoogde zithoek parallel aan eethoek met custom made eettafel en zwevend dressoir ontworpen door de architect zelf. De plafonds zijn open bekisting en de witgeschilderde muren geven een mooi contrast met de donkerbruine vloertegel. 

Originele keuken. Aparte ontbijthoek met royaal zicht op terras en tuin. Betonnen carport. Fantastisch architecturaal concept. Authentiek en uniek brutalistisch met uitgesproken inplanting en integratie in de volwassen tuin.


Reference: 333
Année de construction: 1975
Prix: Vendu
Type: Villa
Surface du sol: 3593 m²
Surface habitable: 289 m²
Adress: Rodekruisstraat 23, Westerlo, Belgique
Mg 0856

 • Bedrooms

  3

 • 2

 • Garage

  Oui

 • Garden

  Oui

 • Swimming pool

  Non

 • Sauna

  Non

 • Roofed swimming pool

  Non


CEP: 440 kWh/m²
Permis: Oui
Invocation: Non
Décision judiciaire: Non
Droit de préemption: Non
Permis de lotissement: Oui
Destination d'urbanisme: Woongebied
Mg 0942