As1 B5624

AW Mullens & Willemsen

Luxueuze stadswoning in de rand van Hasselt met aangelegde patio en zwemvijver. Voor het concept tekent het koppel Nico Mullens (architect) Joke Willemsen (binnenhuisarchitecte). Duurzame nieuwbouw uit 2011 in 1e instantie ontworpen als eigen woonst. Architecturaal ingenieuze benutting van 164m² bewoonbare oppervlakte.


Veel mooie doorlopende ruimtes in een clean modern concept doordacht op functionaliteit. Knappe integratie van stijlvolle ’70 accenten die voor een warme huiselijke vibe zorgen. De woning ademt zen : sober kleurenpallet, veel binnenstromend licht en zuivere perspectieven. Men voelt zich hier nooit in donkerte bevangen wat nogal eens het geval is bij rijwoningen. De strak uitgezette zwarte achtergevel is dan ook volledig geconcipieerd in grote glasvlakken die uitkijken op een über coole aangelegde ‘stadstuin’. Of beter Japans geïnspireerd terrasconcept met zwemvijver. De indeling is naast esthetisch ook altijd zeer gericht op functioneel praktisch naar opbergen en structureren toe. Inkomhal met aparte fietsenberging, wasplaats/berging en gastentoilet, luxueuze volledig ingerichte open keuken die uitgeeft op terras en zwemvijver. Living & leefruimtes op 1e verdieping met voluit zicht op tuin.

2e verdieping met 2 slaapkamers met inbouwkasten, beide met badkamer en inloopdouche, lavabo en toilet. Ruime master bedroom op zolder met opnieuw eigen badkamer. Evident alle comfort en premium afwerking doorheen de volledige woning met inzet van uitsluitend high end materialen. Aangenaam in zo’n nieuw quality concept wegens vooral ook financieel zo interessant is dat luxe altijd afgetoetst wordt aan optimaal benutten van energie : duurzame materialen, CV hoog rendement op aardgas. aluminium ramen dubbel glas, volledige isolatie, ventilatiesysteem D etc…Kortom : de ideale stadswoning. Goed gelegen. Volledig in orde. Conform alle moderne normen. Cool en architecturaal top. Logisch ook als een getalenteerd architect en dito binnenhuisarchitect samen een concept uitzetten om zelf in te gaan wonen. Dan klopt natuurlijk elk detail. Daar gaat weinig boven.


Referentie: 600
Bouwjaar: 2011
Prijs: € 469.000
Type: Woning
Oppervlakte grond: 120 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 164 m²
Adres: Oude Kuringerbaan 40, Hasselt
As1 B5647

 • Bedrooms

  3

 • 3

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Ja

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 139 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
1

Contacteer makelaar

Vastgoed Valkenborgh

Martelarenlaan 28a

3500 Hasselt

Tel: +32 472 74 24 33

Mail: info@vastgoedvalkenborgh.be

As1 B5707