Berkenlaan 9 A Wilrijk 3

Villa X

Unieke premium villa met cosmopolitan vibe in de prestigieuze Wilrijkse parkwijk Den Brandt aangelegd in 1910 op de gronden van de familie della Faille de Waerloos. De woning straalt een filmische grandeur uit en scoort top op alle architecturale criteria. De afgeronde gevel met coole glaspartijen is ingepakt met natuursteen. Kenmerkend en consistent doorheen het volledige complex doorgetrokken zijn de ronde vormen in contrast gezet met een über strakke ritmische geometrie.


In het eclectische interieur worden art-deco elementen gesofisticeerd gemixt met modernistische invloeden wat een unieke luxueuze eigenheid oplevert. Check de royale inkomhal op marmeren vloer met Guggenheim-waardige trap, de machtige raampartijen uitgevend op de ZW tuin en de fantastische indoor pool annex wellness. De woning is groots maar voelt tegelijkertijd zeer cosy aan. Zo is de idyllische eetkamer perfect voor stylish dineetjes. Er is een ruime familiekeuken afgewerkt met Corian en de living beschikt over een coole zitkuip bekleed met zachte tapis plain. Qua indeling omvat het gelijkvloers de inkomhal, een apart bureau of extra tv-kamer, eetkamer, salon met livingruimte en zitkuip met open haard, leefkeuken, dienstingang annex slaapkamer en badkamer. De zijvleugel huisvest het impressionante binnenzwembad met jacuzzi, sauna en badkamer. Op de 1e verdieping treffen we de masterbedroom met dressing en giga badkamer, 3 ruime slaapkamers en 2 extra badkamers. Elke kamer geniet van garden view en geeft uit op het fantastische zonneterras.

Extra troeven on top zijn de dubbele inpandige garage en een volledige onderkeldering : een giga ruimte droog, eindeloos ruim en luchtig. Creatief in te vullen genre wine spot, indoor hockey terrein, kids playgarden, underground cinema ruimte, fitness plek, kunstgalerij etc…. Deze woning is evident premium afgewerkt met de duurste materialen, top in orde op alle fronten, energiezuinig en instapklaar. Residentieel gelegen op een machtig perceel met een perfect aangelegde tuin. Cosy in de natuur. De deur uit en joggen in het park. Op wandelafstand van leuke lunch hot spots genre @ Pompidou of Danielli. Boodschappen op 200m. Openbaar vervoer, scholen en tennis vlakbij. Allemaal chill in het mooie groen. En op een boogscheut van de bruisende hectiek van Antwerpen. Het leven is alle dagen mooi voor wie hier kan wonen. Wat een vibe !


Referentie: 609
Bouwjaar: 1910
Prijs: € 2.500.000
Type: Villa
Oppervlakte grond: 1736 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 700 m²
Adres: Berkenlaan 9A, Wilrijk
Berkenlaan 9 A Wilrijk 20

 • Bedrooms

  5

 • 4

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Ja

 • Roofed swimming pool

  Ja


EPC: 235 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Berkenlaan 9 A Wilrijk 16

Contacteer makelaar

Immodôme

Sint-Katelijnevest 14

2000 Antwerpen

Tel: M 0468/29.08.48

Berkenlaan 9 A Wilrijk 14